top of page

ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

'Je kunt geen nieuwe oceanen ontdekken als je de moed niet hebt om de kust te verlaten - Plato.

 

Is je leven, of een onderdeel ervan, momenteel een 6je maar wil je gaan voor minstens een 8? Welkom, dat is precies waar ik je goed bij kan helpen! 

Eerst brengen we in kaart waar je nu staat en waar je naartoe wilt, de 8 situatie. Daarna verkennen we welke opbstakels er spelen zoals negatieve gedachten, overtuigingen en gedragspatronen. En we kijken wat je nodig hebt uit jezelf om je doelen te behreiken. Van discipline en een positieve focus, tot meer leuke dingen doen, nee zeggen en jezelf meenemen in de liefde die je waarschijnlijk vooral aan anderen geeft.

 

 Je krijgt door de coachings inzicht in de onbewuste denkprocessen en gedragspatronen die in de loop van je leven zijn ontstaan. Ook ontdek je welk verhaal je onbewust  leeft over wie je bent en wat je kunt. Stel je eens voor hoeveel ruimte en vrijheid er ontstaat zodra je weet dat het maar een verhaal is. Jij bent namelijk de schrijver van het scenario, de regisseur en de hoofdrolspeler tegelijk. Stap in de wereld van de onbeperkte mogelijkheden.

coaching verrijkt
OMARM JOUW UNIEKE IK

COaching

VERRIJkt!

blauw jasje xs.jpg
'Inspireren is mijn passie'

Mijn naam is Yvonne Nieuwenhuizen (1976) de persoon achter Appelblauw Coaching. Sinds 2011 doe ik waar mijn hart naar uitgaat: werken met mensen en een positief verschil maken. Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek in Tulburg en werkte jaren als communicatieadviseur, wijkmanager en een jaar als culinair journalist. Tussendoor heb ik een jaar gereisd naar o.a. Thailand, Indonesie, Australie, Rusland, Japan, Guam, Finland, Estland, Letland, Lithouwen en Polen.

Mijn uitgangspunt is: alles begint bij jezelf, je omgeving is slechts een weerspiegeling. Met een bewuste en positieve mindset, krijg je een positief leven. Coaching maakt je bewust van waar je je aandacht op richt en wat je gelooft en geeft je grip op je gevoel en je leven. Wat er ook op je pad komt. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor jouw authentieke ik en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! Ik gebruik NLP en andere methodes en werk vooral op gevoel met behulp van mijn sterke intuitie. Ik ben moeder van Isis (16) en Siebe (14) en heb een relatie met Jan.

Yvonne nieuwenhuizen

Ik neem op dit moment deel aan de Mastermind voor coaches van topcoach Peter Crone. Hij leert me nog sneller tot de kern komen en extra handvatten om volledig in vrijheid te leven. Terug naar je essentie, daar zit je kracht! In 2020 heb ik de opleiding Stress en Burn-outbegeleiding gedaan, in 2019 volgde een korte training Life en Soul Coaching en eerdere jaren heb ik tot en met de NLP post master opleiding afgerond. Om me nog verder te ontwikkelen als coach en als mens. Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun persoonlijke of zakelijke doelen te helpen behalen.

 

Anderen over mij :  Energie/ Positief/ Oprecht/ Warm/ - Weer positieve kanten zien (van situatie/ mezelf) - Kanaliseren en het werkelijke probleem analyseren - Doordringen niet alleen tot de kern maar ook tot de persoon -  De ander uit zijn vaste denkpatroon halen - Luisteren zonder oordeel - Relativeren/ Zelfreflectie/ Toestands evaluatie - Ingewikkelde gedachten terugbrengen tot de kern - Open persoonlijkheid -  Inleven en de ander in beweging krijgen - Relaxt - Weer in mezelf laten geloven.

 

Onderstaande tekst uit een gedicht van Toon Hermans resoneert met waar ik voor sta. Authenticiteit, positiviteit, er samen wat moois van maken in het leven. Lekker blijven 'buiten spelen', genieten. Daar ga ik voor ga als coach en als mens: een positief verschil maken.

 

Er moeten mensen zijn
die zonnen aansteken,
voordat de wereld verregent.

Mensen die zomervliegers oplaten
als het ijzig wintert,
en die confetti strooien
tussen de sneeuwvlokken.

Die mensen moeten er zijn

 

Toon Hermans

TERUG

Wat is NLP
eEN KRACHTIGE METHODE

nlp... wAT IS DAT EIGENLIJK?

Sleutel tot succes

De sleutel tot succes heb je al

Tijdens de coachgesprekken wordt onder andere gebruik gemaakt van de methode neurolinguïstisch programmeren, kortweg NLP. Dit is een krachtige methode die in de jaren zeventig is ontwikkeld door de vaardigheden van succesvolle psychologen, therapeuten, psychiaters, antropologen, natuurkundigen en andere wetenschappers in kaart te brengen. Met NLP-coaching kun je onder meer belemmerende overtuigingen vervangen door positieve. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden om nieuw gedrag te leren en je doelen te behalen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen krijgen, je goed voelen op je werk, weten wat je wilt qua carrière en relatie of omgaan met veranderingen en verlies. Je hebt de sleutel tot succes al in je bezit; coachgesprekken helpen deze te vinden. NLP wordt niet alleen toegepast in coachings, NLP is vaak ook onderdeel van management- en bedijfstrainingen.​ Bij Appelblauw Coaching zien we keer op keer dankbaar de mooie resultaten ervan.

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching met  is geschikt voor iedereen die zakelijk of privé iets positief wil veranderen of een doel wil onderzoeken en bereiken. Of het nu gaat om de beste keuze voor een te nemen vervolgstap, hoe om te gaan met een conflict of uitdaging, of het opruimen van de belemmerende overtuiging dat je niet goed genoeg bent. Coaching helpt ook bij het niet durven te spreken voor groepen of tijdens een vergadering en bij onzekere gevoelens in de rol als ouder, kind, werknemer of partner. Heb je problemen om zelfverzekerd en assertief met anderen te communiceren? Voor deze en tal van andere uitdagingen biedt (NLP-)coaching  een effectieve oplossing. De coacht houdt je vanuit verbinding en met respect voor jou authentieke ik een spiegel voor, zodat je toegang krijgt tot nieuwe ruimte en vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je leert van binnen naar buiten leven.

Wanneer niet?

​Coaching is geen oplossing bij psychiatrische en medische klachten. Raadpleeg in dat geval altijd een arts. Wel kunnen coachgesprekken aanvullende ondersteuning bieden.​

TERUG

Aan de slag
wORKSHOP OF INDIVIDUELE COACHING

gA AAN DE SLAG met jezelf!

yoga02.jpg

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Voorafgaand aan de coachgesprekken vindt altijd een kort en vrijblijvend kosteloos digitaal kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we je coachdoelen, leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

 

Vergoedingen

De kosten voor coaching kunnen in sommige gevallen vergoed worden. Om jou op weg te helpen, hierbij enkele mogelijkheden:

 

  • Je kunt als werknemer in veel gevallen via je werkgever in aanmerking komen voor een coachtraject. Sla je cao er eens op na.

  • Veel bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van coaching voor de persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus zijn dat je werkgever een opleidingsbudget of een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) beschikbaar heeft die je mag aanwenden voor een coachtraject.

  • Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan is de kans groot dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Coaching en coachtrajecten zijn voor zzp’ers, ondernemers en bedrijven volledig aftrekbaar en kunnen bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Appelblauwcoaching is aangesloten bij de NOBCO en de Nederlandse Vereniging voor NLP.

aan de slag 02
Bereik de top met een coach

1 uur | 95 euro of traject op aanvraag

1-op-1 Coaching |

Coaching ondersteunt zowel bij het vinden van antwoorden op jouw levensvragen als bij klachten. Bijvoorbeeld bij last van somberheid, angsten of onzekerheid, een gebrek aan motivatie of even niet weten hoe het verder moet met je leven of carrière. Pak het aan met 1-op-1 coaching.

ik hartbeker vest.jpg

Online coaching | 

1 uur | 95 euro

Lekker relaxt werken aan je doelen vanuit je vertrouwde plekje of waar je ook bent in Nederland en daarbuiten. Online coaching is ideaal als je vaak op wisselende locaties verblijft, een volle agenda hebt, of je gewoon prettiger voelt in je vertrouwde omgeving. Voor zowel reguliere coaching als voor een aanvullend uurtje sparren over zaken die spelen, biedt online coaching via Teams uitkomst. Geen reistijd, geen reiskosten, en van elke gewenste plek in de wereld kun je het coachgesprek voeren.

newage1.jpg

Traject dealen met Onzekerheid|

12 weken | prijs op aanvraag

Krijg inzicht in de herkomst van de onzekerheid en de triggers. We onderzoeken zowel de persoonlijke als de zakelijke factoren die meespelen., 

 

De coaching helpt competenties ontwikkelen om het zelfvertrouwen te versterken. zoals positief denken, een positieve mindset, grip op je gedachten, assertiviteit, persoonlijke communicatie en  zelfwaardering.

Je krijgt ook handvatten voor fysieke en mentale ontspanning en leert omgaan met emoties en uitdagingen. Tussen de gesprekken door zijn er opdrachten om thuis aan te werken en is er indien gewenst extra begeleiding mogelijk via telefoon, e-mail of whats-app.

 

Aan het eind van het traject heeft de coachee meer zelfvertrouwen, zelfwaardering  en zelfkennis (zelfbeeld, missie, waarden, talenten en valkuilen)

TERUG

1-op-1 coaching

Bereik je doelen

Tijdens de vrijblijvende en kosteloze online intake (15 minuten) kun je ervaren of het klikt en brengen we jouw coachvraag in beeld en de doelen die je wilt bereiken. Deze formuleren we zo scherp mogelijk zodat je weet wanneer je ze hebt bereikt. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de vraag en komt gemiddeld neer op zes. Sommige vraagstukken zijn met drie gesprekken afgerond, terwijl de coachwens ook kan bestaan aan begeleidende gesprekken gedurende een langere periode vanwege bijvoorbeeld een scheiding of door meerdere thema's om mee aan de slag te gaan. Gesprekken vinden online plaats of in Middelburg en Heemstede eventueel wandelend in de natuur.of i

TERUG

NEEM CONTACT OP

Gebrek aan motivatie

Vind het plezier weer in je werk

Angsten

Je kunt ermee leren dealen

Ontwikkeling

Nooit te

oud om

te leren

Moeite met sociale omgang

Coaching op softskills

Relatieproblemen

Bewustwording en gedragsverandering

Onzekerheid

Leer je uitspreken

APPELBLAUW

COACHING

HELPT BIJ...

Burnout klachten

Vind de balans in werk en privé

1-op-1 coaching
roze bril workshop
 snel te plannen & relaxt

online coaching 
maakt meer
mogelijk 

 

Hoe lekker is het om wanneer het jou uitkomt en op de plek die jij fijn vindt een coaching te hebben? Dit is mogelijk via online coaching. Dankzij mijn sterke intuitie en jarenlange ervaring (12+) bereik ik online dezelfde mooie resultaten als in real life.

 

Jij bepaalt vanaf welke plek je wordt gecoacht. Ook tijdens een zakelijke of persoonlijke reis, is de coaching bechikbaar.

 

Zodra je aanvraag voor online coaching binnen is, plannen we op hele korte termijn een intake via microsoft Teams van circa 15 minuten. Dit is vrijblijvend en gratis. Ik stuur jou daarvoor een uitnodiging met link. We bespreken je coachvraag, je kunt je vragen stellen en ervaren of deze werkwijze en mijn coachstijl passen bij jouw wensen. Als je besluit  dat je de volgende stap wilt zetten, kunnen we meteen door met een coaching of we plannen de online coaching in voor een later moment.

De prijs is € 95,- per uur inclusief BTW.

Bel  of mail voor meer informatie of vul het contactfomulier in.

TERUG

NEEM CONTACT OP

relatietherapie
Stress en burn out Begeleiding en preventie

van klacht
naar kans

Zowel in het geval van spanningsklachten als bij een (naderende) burn out, werk je tijdens dit traject aan het verminderen van de klachten en aan het vergroten van je draagkracht.

De focus ligt hiervoor op het bewust worden van beperkende gedachten en overtuigingen over jezelf en je situatie en de onprettige gevoelens waar ze toe leiden.

 

In 12 weken krijg je zicht op je stressbronnen zakelijk en privé, handvatten voor fysieke en mentale ontspanning, leer je omgaan met je emoties, ontwikkel je competenties om stress te voorkomen zoals assertiviteit, zelfvertrouwen en doseren. Ieder mens is uniek daarom stemmen we het traject af op jouw doelen en wensen.

Onderdeel van het project is uitgebreide persoonlijke begeleiding in de vorm van (online) coachgesprekken, opdrachten en wekelijks tussentijds contact per e-mail, telefoon of whats app. Hiervoor worden afspraken gemaakt die terugkomen in het Plan van Aanpak. De intensiteit wordt in overleg afgestemd op wat per week past.

TERUG

NEEM CONTACT OP

bottom of page