ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

Zin om je doelen te bereiken en de communicatie met jezelf en anderen te verbeteren? Om je eigen gedrag en overtuigingen die je in de weg staan - zoals angst en onzekerheid - te doorbreken? Wil je met relatietherapie je relatieproblemen aanpakken? Kortom, wil jij voor persoonlijke ontwikkeling en groei gaan, privé of op het werk? Dan ben je hier aan het goede adres! Met behulp van NLP-coaching focus je je op wat je wilt bereiken. Positief vooruitkijken dus. Wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en te werken aan wat tussen jou en je doel instaat, gaan er ineens allerlei deuren voor je open. Sterker nog... er gaat een wereld voor je open. Coaching geeft je namelijk inzicht in de onbewuste denkprocessen in je hoofd en gedragspatronen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Coaching maakt je bewust van wat je communiceert met woorden én met lichaamstaal. Elk gedrag en elke overtuiging waar je vanaf wilt, is veranderbaar. Tenminste, wanneer je ervoor kiest om het aan te pakken. 

 
OMARM JOUW UNIEKE IK

COaching

VERRIJkt!

'Inspireren is mijn passie'

Mijn naam is Yvonne Nieuwenhuizen (1976) de persoon achter Appelblauw Coaching. Mijn uitgangspunt: je hebt als mens alles al in je om belemmerende patronen te doorbreken en negatieve overtuigingen om te zetten in positieve. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor de ander en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! Na mijn studie journalistiek werkte ik jaren in de journalistiek en communicatie. Uiteindelijk ben ik gaan doen waar mijn hart naar uit gaat: werken met mensen. Hiervoor volgde ik NLP coachopleidingen bij trainer 

Yvonne nieuwenhuizen

Lilian Bakels. In 2016 heb ik de NLP post master opleiding afgerond, om me nog verder te ontwikkelen als coach en als mens. Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun persoonlijke of zakelijke doelen te helpen behalen. Zowel in (relatie-)coachgesprekken als tijdens de uiteenlopende workshops. Mijn motto; omarm jouw unieke ik en geniet daarvan. Onderstaande tekst uit een gedicht van Toon Hermans geeft aan waar ik voor ga als coach en als persoon, iemand die een positief verschil maakt.

 

Er moeten mensen zijn
die zonnen aansteken,
voordat de wereld verregent.

Mensen die zomervliegers oplaten
als het ijzig wintert,
en die confetti strooien
tussen de sneeuwvlokken.

Die mensen moeten er zijn

 

Toon Hermans

TERUG

 
eEN KRACHTIGE METHODE

nlp... wAT IS DAT EIGENLIJK?

De sleutel tot succes heb je al

Tijdens de coachgesprekken wordt gebruik gemaakt van de methode neurolinguïstisch programmeren, kortweg NLP. Dit is een krachtige methode die in de jaren zeventig is ontwikkeld door de vaardigheden van succesvolle psychologen, therapeuten, psychiaters, antropologen, natuurkundigen en andere wetenschappers in kaart te brengen. Met NLP-coaching kun je onder meer belemmerende overtuigingen vervangen door positieve. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden om nieuw gedrag te vertonen en je doelen te behalen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen krijgen, je goed voelen op je werk, weten wat je wilt qua carrière en relatie of omgaan met veranderingen en verlies. Je hebt de sleutel tot succes al in je bezit; coachgesprekken helpen deze te vinden. NLP wordt niet alleen toegepast in coachings, NLP is vaak ook onderdeel van management- en bedijfstrainingen.​

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching met NLP is geschikt voor iedereen. Heb jij last van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent? Durf je niet te spreken voor groepen of tijdens een vergadering? Heb je faalangst of voel je je onzeker in je rol als ouder, kind, werknemer of partner? Kun je die traumatische gebeurtenis uit het verleden maar niet verwerken of heb je problemen om zelfverzekerd met anderen te communiceren? Voor deze en tal van andere problemen biedt NLP-coaching  een effectieve oplossing. Met NLP-coaching ga je voor persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Wanneer niet?

​NLP-coaching is geen oplossing bij psychiatrische en medische klachten. Raadpleeg in dat geval altijd een arts! Wel kunnen coachgesprekken aanvullende ondersteuning bieden.​

TERUG

 
wORKSHOP OF INDIVIDUELE COACHING

gA AAN DE SLAG met jezelf!

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Voorafgaand aan de coachgesprekken vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we waar je aan wilt werken en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

 

Vergoedingen

De kosten voor coaching kunnen in sommige gevallen vergoed worden. Om jou op weg te helpen, hierbij enkele mogelijkheden:

 

  • Je kunt als werknemer in veel gevallen via je werkgever in aanmerking komen voor een coachtraject. Sla je cao er eens op na.

  • Veel bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van coaching voor de persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus zijn dat je werkgever een opleidingsbudget of een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) beschikbaar heeft die je mag aanwenden voor een coachtraject.

  • Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan is de kans groot dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Coaching en coachtrajecten zijn voor zzp’ers, ondernemers en bedrijven volledig aftrekbaar en kunnen bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Appelblauwcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP.

 

1 uur | 75 euro

1-op-1 Coaching |

Personal coaching ondersteunt zowel bij het vinden van antwoorden op jouw levensvragen als bij klachten. Bijvoorbeeld bij last van somberheid, angsten of onzekerheid, een gebrek aan motivatie of even niet weten hoe het verder moet met je leven of carrière. Pak het aan met 1-op-1 coaching.

24 uur met... | 

24 uur | 850 euro all incl.

Zomergasten meets Villa Felderhof en jij hebt de hoofdrol. Eenmaal in het aan zee gelegen hotel (met uitstekende keuken!) ben jij de VIP krijg je 24 uur de volle aandacht voor jouw persoon en de thema's waar je aadacht aan wilt besteden. Door het intensieve coachen krijg je snel groot resultaat. Ideaal wanneer je voor een belangrijke beslissing staat, vastloopt in je denkproces of je wilt verdiepen in jezelf. We gaan op zoek naar jouw verhaal, kijken wat jij wenst te herschrijven voor jouw toekomst en hoe je daar ook gaat komen.

Relatietherapie |

1 uur | 90 euro

Loopt jullie relatie niet lekker of denken jullie aan uit elkaar gaan, maar willen jullie toch kijken of jullie huwelijk of relatie is te redden? Onderzoek met de coach waar het mis gaat en of en hoe jullie weer verder kunnen met frisse energie. 

TERUG

 

Bereik je doelen

Tijdens de vrijblijvende en kosteloze intake (30 a 45 minuten) kun je ervaren of het klikt en brengen we jouw coachvraag/coachvragen in beeld en de doelen die je wilt bereiken. Deze formuleren we zo scherp mogelijk zodat je weet wanneer je ze hebt bereikt. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de vraag en komt gemiddeld neer op zes. Sommige vraagstukken zijn met drie gesprekken afgerond, terwijl de coachwens ook kan bestaan aan begeleidende gesprekken gedurende een langere periode vanwege bijvoorbeeld een scheiding of door meerdere thema's om mee aan de slag te gaan. Gesprekken vinden op locatie plaats in de coachpraktijk in Kapelle, wandelend in de natuur of in overleg elders.

TERUG

NEEM CONTACT OP

APPELBLAUW

COACHING

HELPT BIJ...

1-op-1 coaching
 
24 uur met... Appelblauw

tijd voor echte verdieping 

De mooiste gesprekken en inzichten ontstaan vaak tijdens een wandeling of diner en later op de avond, wanneer het ijs echt is gebroken. Daarom deze intensieve coachmogelijkheid: veel meer wordt zichtbaar. 24 uur verkennen, verdiepen, praten, muziek luisteren, samen eten, wandelen of yoga, eventueel mediteren en zo jouw verhaal en eventueel plan helder krijgen om je leven blijvend positief te veranderen. Door doorlopende coaching, zowel bewust als tussen de regels door en ondertussen genieten van een totaal verzorgd arrangement en heerlijke omgeving aan zee. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten,  een concreet plan en een unieke herinnering aan de 24 uur die de rest van jouw leven extra kleur geeft door meer bewustzijn en focus. De uren worden samen doorgebracht, wel slaap je apart in de privacy van een eigen hotelkamer.

 

Programma en Locatie

Het Programma loopt van vrijdag 12 uur tot zaterdag 12 uur en de datum prikken we in overleg. Eventueel zijn andere dagen bespreekbaar. De invulling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraagstuk. Locatie voor deze verrijkende en uitdagende 24 uurs coaching is hotel de Torenhoeve in Burg-Haamstede. Heerlijk aan zee in een prachtig stuk Zeeland. Het arrangement is inclusief smakelijke en gezonde lunch, diner en ontbijt, drankjes en een eigen kamer met badkamer voor de overnachting. Bel  of mail gerust voor meer informatie of om de uitdaging aan te gaan.

TERUG

NEEM CONTACT OP

 
relatietherapie

BOUW AAN JULLIE RELATIE

Oorzaken van relatieproblemen lopen uiteen, maar het komt er vaak op neer dat partners onvoldoende met elkaar communiceren over belangrijke zaken en op de automatische piloot langs elkaar heen leven. Het enthousiasme en de positieve energie van de beginperiode van de relatie zijn zo ver naar de achtergrond gezakt dat ze onzichtbaar worden. Door factoren als volle agenda's, stress en vermoeidheid is het vervolgens lastiger om de problemen vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Met als mogelijk gevolg dat kleine ontevredenheden uitgroeien tot grote irritaties. Wanneer samen praten niet lukt of onvoldoende resultaat geeft, biedt Appelblauw Coaching uitkomst. Samen onderzoeken we welke factoren aan de relatieproblemen ten grondslag liggen. Maar ook welke zaken jullie juist in elkaar waarderen. Hoe de relatietherapie verloopt is maatwerk. Er kunnen meerdere individuele sessies nodig zijn naast gezamenlijke sessies. Sleutel tot succes is of je allebei bereid bent om dingen anders te doen. Want als je samen bouwt aan de relatie komt er weer beweging en flow.

TERUG

NEEM CONTACT OP