WIJ geloven in werkplezier

Medewerkers creëren met elkaar zowel de sfeer in de werkomgeving als het resultaat. Soms verloopt dit even minder soepel; bij reorganisaties of persoonlijke problemen zoals ziekte of burn out. Gesprekken met een ervaren coach kunnen dan bijdragen om stress aan te pakken en het werkplezier en de motivatie weer terug te vinden.

Appelblauw Coaching heeft ook ruime ervaring met het coachen van (hoogopgeleide) technici op sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Uitgangspunt is inzicht krijgen in het eigen gedrag en er positief invloed op leren uitoefenen. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen zijn persoonlijke kernwaarden, (belemmerende) patronen en overtuigingen, feedback geven en ontvangen, ambities en drijfveren onderzoeken, meer effect hebben met persoonlijke communicatie (werken met intentie), je ruimte innemen en groeien in zelfvertrouwen. NLP-coaching verdient zichzelf terug door een verbeterde communicatie, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

 
lopendebandwerk? Echt niet

Wij Gaan Voor MAATWERK!

Zakelijke coaching

Appelblauw Coaching biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van zakelijke coaching met als overeenkomst de persoonlijke aanpak. Gesprekken kunnen zowel op locatie plaatsvinden in Zeeland, Brabant, Utrecht en Zuid-Holland (en bij voldoende uren ook daarbuiten) als in de coachpraktijk in Kapelle. Daarnaast bieden we in samenwerking met Regeltalent effectieve trainingen aan.

 

24 uur | 1150,- euro ex. btw  incl. maaltijden en hotelovernachting

24 uur met... | 

Zomergasten meets Villa Felderhof en jij hebt de hoofdrol. Eenmaal in het aan zee gelegen hotel (met uitstekende keuken!) ben jij de VIP en krijg je 24 uur de volle aandacht voor jouw persoon en de thema's waar je aandacht aan wilt besteden. Door het intensieve coachen krijg je snel groot resultaat. Ideaal wanneer je voor een belangrijke beslissing staat, vastloopt in je denkproces of je wilt verdiepen in jezelf.

1 uur | 120 euro ex. btw

1-op-1 coaching | 

Coaching gericht op de zogeheten ‘soft skills’: persoonlijke vaardigheden zoals de communicatie met jezelf en anderen, samenwerken, omgaan met conflicten, sociale vaardigheden) assertiviteit, relationele vaardigheden, en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van emotionele ontwikkeling en kernkwaliteiten. We hebben uitgebreide ervaring met het coachen in het Engels coachen van expats uit alle windstreken.

 

Ook geschikt voor ondernemers die zich willen verdiepen in de drijfveren, kernwaarden, missie, identiteit en koers van hun onderneming.

Bij een meer intensieve coachbehoefte raden we een coachtraject aan en bij een overvolle agenda biedt de ’24 uur met’ uitkomst.

3 maanden | tarief op aanvraag

Coach-traject | 

'Wat je aandacht geeft groeit.' Dat geldt ook op de werkvloer. Aandacht geven aan de ontwikkeling van medewerkers en het tot bloei laten komen van hun volledige potentieel verdient zich vanzelf terug. Een coachtraject is ook een waardevolle manier voor werknemers om hun Persoonlijk Ontwikkelingsbudget te besteden. Voor een betere work-life balans om de duurzame inzetbaarheid te versterken, voor het verdiepen in de persoonlijke drijfveren en doelen en te ondernemen acties. Elk coachtraject wordt op maat afgestemd op het coachdoel en de wensen van de coachee. Tussen de gesprekken door zijn er opdrachten om aan te werken en is er indien gewenst extra begeleiding via telefoon, e-mail of whats-app.

TERUG

 
eEN KRACHTIGE METHODE

nlp... wAT IS DAT EIGENLIJK?

De sleutel tot succes heb je al

Tijdens de coachgesprekken wordt gebruik gemaakt van neurolinguïstisch programmeren, kortweg NLP. Dit is een krachtige methode die snel effect geeft in het positief beinvloeden van wat je denkt, doet en ervaart. NLP is in de jaren zeventig ontwikkeld door de vaardigheden van succesvolle psychologen, therapeuten, psychiaters, antropologen, natuurkundigen en andere wetenschappers in kaart te brengen. Met NLP-coaching kun je onder meer belemmerende overtuigingen vervangen door positieve. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden om nieuw gedrag te vertonen en je doelen te behalen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen krijgen, je goed voelen op je werk, weten wat je wilt qua carrière en relatie of omgaan met veranderingen en verlies. Je hebt de sleutel tot succes al in je bezit; coachgesprekken helpen deze te vinden. NLP is ook vaak onderdeel van management- en bedrijfstrainingen.​

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching met NLP is geschikt voor iedereen die bereid is de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zijn resultaten en open staat om nieuw gedrag te proberen. Of het nu gaat om onzekerheid en het opruimen van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent of angst om voor groepen te spreken. Maar ook voor het vinden van balans tussen werk en privé, het helder krijgen van je doelen en omgaan met verlies (van gezondheid of een dierbare) of bij een midlifecrisis heeft Appelblauw Coaching passende maatwerktrajecten.  Met NLP-coaching start je een mooie reis van persoonlijke ontwikkeling en groei. ​

TERUG

 
eN DIT ZIJN WIJ...

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

'Inspireren is mijn passie'

Yvonne Rijsbergen

Mijn naam is Yvonne Nieuwenhuizen (1976) de persoon achter Appelblauw Coaching. Mijn uitgangspunt: je hebt als mens alles al in je om belemmerende patronen te doorbreken en negatieve overtuigingen om te zetten in positieve. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor de ander en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! Na mijn studie journalistiek werkte ik jaren in de journalistiek en communicatie. Uiteindelijk ben ik gaan doen waar mijn hart naar uit gaat: werken met mensen. Hiervoor volgde ik NLP coachopleidingen bij trainer 

Lilian Bakels. In 2016 heb ik de NLP post master opleiding afgerond, om me nog verder te ontwikkelen als coach en als mens. Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun persoonlijke of zakelijke doelen te helpen behalen. Mijn motto; omarm jouw unieke ik en geniet daarvan.

Caroline Vesters

'Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen'

Mijn naam is Caroline Vesters. Je kunt mij omschrijven als ‘altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, mensen motiveren, aandragen van oplossingen en altijd strijden voor een goed eindresultaat’. Zeer klantgericht en een echte doorzetter. Gemotiveerd en een service met een glimlach!

Ik kan een organisatie of bedrijf (tijdelijk) helpen met advies, lopende

bedrijfsactiviteiten en ervoor zorgen dat alles professioneler verloopt. Ik heb 18 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, met service- en klantgericht werken, webshop beheer (Magento 2.0), marketing &communicatie, in het geven van trainingen en een succesvol bedrijf gerund op het gebied van ouderenzorg (WMO, PGB en sociaal domein). Daarnaast geef ik samen met Appelblauw coaching trainingen & workshops.

TERUG

TERUG

APPELBLAUW

COACHING

HELPT BIJ...

 

SAMEN SPARREN

Zakelijke coachingtrajecten starten met een intake om te ervaren of het klikt. Ook verkennen we samen de coachvraag. Deze kan variëren van het leren omgaan met minder prettige werksituaties en moeite met veranderingen bijvoorbeeld als gevolg van reorganisaties tot assertiever willen zijn, het opbouwen van meer zelfvertrouwen, reële doelen leren stellen om stress en burn out te voorkomen, het bewust worden en ontwikkelen van de communicatie met zichzelf en anderen en het krijgen van meer werkplezier en voldoening en daarmee frisse motivatie. Na afloop van de intake bevestigt Appelblauw Coaching de coachdoelen en het aantal sessies per mail. Gesprekken kunnen plaatsvinden op locatie of in de coachpraktijk in Kapelle.

TERUG

NEEM CONTACT OP

1-OP-1 COACHING
 
24 uur met... Appelblauw

wat beweegt jou?

De diepte in. Stilstaan bij wat jou beweegt. Precies daar biedt de ‘24 uur met Appelblauw’ uitgebreid gelegenheid voor. We gaan verder kijken dan wat voor de buitenwereld zichtbaar is, kennis en gedrag. De coaching richt zich op de dieper verborgen en niet zichtbare lagen. Overtuigingen, normen en waarden, eigenschappen en motieven. 

Als coach spiegel ik je, vraag door, stel confronterende vragen en ondertussen mag er ook gelachen worden. We eten alle maaltijden samen en door de ligging aan het strand kunnen de gesprekken ook wandelend langs de zee plaatsvinden.

Voor wie?

Ben je ondernemer, manager of adviseur en loopt je agenda snel vol? Dit concept biedt je intensieve en effectieve coaching zonder een wekelijkse aanslag op je volle agenda te doen. Of je nu wilt werken aan je persoonlijke communicatie, op een kruispunt staat en wilt uitzoeken welke richting te gaan, of je wilt verdiepen in je missie en drijfveren om dit te vertalen naar je werk en persoonlijke leven.

Aanpak

Vooraf is er een intake via skype of in persoon. Dan worden zowel het doel van de deelname als de wederzijdse verwachtingen besproken en vastgesteld. Hoewel de 24 uur in principe spontaan vorm krijgt, bereidt de coach het onderwerp voor en worden er vooraf wat voorbereidende vragen gemaild om thuis te beantwoorden.

 

24 uur verkennen, praten, jouw favoriete muziek luisteren, samen eten, wandelen, mediteren, verdiepen en zo het plan helder krijgen om je leven blijvend positief te veranderen. Door doorlopende coaching, zowel bewust als tussen de regels door. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten,  een actieplan en een unieke herinnering aan de 24 uur die de rest van jouw leven extra kleur geven door meer bewustzijn en focus.

Programma en locatie

Het Programma loopt van vrijdag 12 uur tot zaterdag 12 uur en de datum prikken we in overleg. Eventueel zijn andere dagen bespreekbaar. De invulling wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraagstuk. Locatie voor deze verrijkende en uitdagende 24 uurs coaching is hotel de Torenhoeve in Burg-Haamstede. Heerlijk aan zee in een prachtig stuk Zeeland. ‘24 uur met’ is inclusief smakelijke en gezonde lunch, diner en ontbijt met een drankje en een eigen kamer met badkamer voor de overnachting. Bel of mail gerust voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

TERUG

NEEM CONTACT OP

 
cOACH-TRAJECT

BOUWEN
AAN doelen

Appelblauw Coaching biedt in samenwerking met Regeltalent verfrissende trainingen en workshops gericht op persoonlijke groei. Uitgangspunten zijn: dromen, durven, doen. Wij helpen deelnemers hun doelen concreet te maken en te behalen met een Persoonlijk Actieplan en brengen ze letterlijk en figuurlijk in beweging. Na de trainingsdag blijven we motiveren en inspireren zodat doelen ook daadwerkelijk behaald worden. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

TERUG

NEEM CONTACT OP